30 januari 2013

Lång dags färd mot London

Jag tar stafettpinnen från Ulf Jakobsson och fortsätter på Shakespearetemat: "Better three hours too soon than a minute too late."

Så är då delegationen på plats i London. Men jag som i morse tänkte att väntan var över fick tänka om... Tidigt ute på Kastrup vilket innebar en del väntan på Espresso House amerikanska motsvarighet. Väntan på bagage, kanske inte oväntat, följt av väntan på att bli avcheckad inför bussturen från Gatwicks flygplats och hotellet St. Ermin. Vi är många som reser med ATEA till BETT2013 och det är klart att det blir en del logistiska longörer.

Väl framme vid hotellet var klockan 16.00 (svensk tid). Undertecknad och roommate Björn hade då lämnat hemorten, strax norr om Trelleborg, klockan 08.30. Phew...

Vad är då prio ett när man väl är i London? Tja, om du har tagit dig tid att gissa så har du svarat rätt: Fish & chips på en tvättäkta pub i goda vänners sällskap.

Ikväll blir det nätverkande mingel på hotellet i ATEA:s regi, tillsammans med mjukvaruföretaget Microsoft och processortillverkaren Intel. Många goda idéer och tankar har redan dryftats oss trelleborgare emellan och ikväll ska vi lyssna, dryfta och utbyta erfarenheter med 300 andra IKT-pedagoger, IT-samordnare, branschfolk, lärare, rektorer och experter. Nu lämnar jag över stafettpinnen med ytterligare ett Shakespearecitat: "Listen to many - speak to a few."
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar